Nattens händelser från Polisen

By on 20 mars, 2023
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Örebro kl. 00.16

En bilist, en kvinna i 50-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Västra Mark. Kvinnan saknar dessutom körkort och är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och grov olovlig körning. Patrullen omhändertog kvinnans bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.


Trafikbrott, Lindesberg kl. 01.11

En bilist, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för att ha dragit ett  för tungt släp, med sin bil, och han blir misstänkt för olovlig körning då han inte har rätt körkortsbehörighet.


Misshandel, Karlskoga kl. 01.16

En man i 50-årsåldern är misstänkt för flera brott mot en kvinna som han tidigare har haft en relation med. Han är även misstänkt för brott mot deras gemensamma barn. Brotten har skett i kvinnans bostad. Mannen är gripen som misstänkt för misshandel, grovt olaga hot, överträdelse av kontaktförbud samt barnfridsbrott. Vid visitation av mannen hittade patrullen dessutom en pistol varför mannen även blir misstänkt för grovt vapenbrott. Polisen har hållit förhör med mannen och en åklagare har beslutat att han ska vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen. Det finns ingen information om att kvinnan, eller barnen, har uppsökt akutsjukvård.


Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat en viltolycka utan personskada och hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login