Nattens händelser från Polisen

By on 25 mars, 2023
Arkivbild

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Nora

22.23. Polis beordras ut till Gyttorp med anledning av att en man i 60-årsåldern ska ha kört ett fordon påverkad av alkohol. Mannen fick följa med för provtagning på grund av misstanke om grovt rattfylleri. Analys och resultat av denna får senare utvisa om misstanke kvarstår.


Örebro

22.57. Patrull stoppar och kontrollerar en ombyggd A-traktor i Nya Hjärsta. Vårdnadshavare till föraren kontaktas och får komma ut till adressen. Anmälan om olovlig körning upprättad och körkort omhändertaget.


03.37. En person bröt sig in i en kommunal anläggning men sprang sedan från platsen. Anmälan upprättad om olaga intrång. I nuläget finns det ingen misstänkt.


Karlskoga

23.34. En man i 25-årsåldern blir omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen blir även misstänkt för skadegörelse efter att ha krossat rutan på entrén in till en restaurang.


03.55. En man i 30-årsåldern blåste positivt i polisens sållningsinstrument och blev misstänkt för grovt rattfylleri. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättades likväl då mannen tidigare lagförts för liknande brottslighet och inte hade behörighet att framföra det körkortspliktiga fordonet.


I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat ett stort antal personer och fordon, mottagit samtal om stök och fylla samt högtspelande musik från fordon av olika slag eller från bostäder där det varit hemmafester. Vi har även hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa, bråk, urinering på offentlig plats samt tagit med personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login