Nattens händelser från Polisen

By on 16 april, 2023
Arkivbild

Det har varit en småstökig natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Trafikolycka vilt, Örebro kl. 22.52

En bilist har kört på ett vildsvin utefter Lv207 i höjd med Atleverket. Bilisten, en kvinna i 25-årsåldern, är förd med ambulans till sjukhus med smärta i ryggen.


Olaga intrång, Örebro kl. 23.38

En man i 20-årsåldern är misstänkt för bland annat skadegörelse efter att han har slagit sönder en ruta till en lägenhet i Vivalla. Polisen har varit på plats och man har avlägsnat mannen från platsen.


Brott mot alkohollagen, Örebro kl. 00.06

Polisen får flera samtal från Odensbacken om att ett flertal fordon körs omkring och stör, förarna kör på cykelbanor och personerna i fordonen beter sig illa då de blir tillsagda. Polisen har varit på plats och det visar sig vara en stor fest på en adress där många fordon och personer har samlats. Polisen fattar misstanke om att det har skett brott mot alkohollagen och patrullerna tar alkohol i beslag. Polisen skriver också anmälan om ofredande där flera boende i området är målsägande.


Skadegörelse, Karlskoga kl. 00.12

Flera rutor är sönderslagna till en skola i Karlberg. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan om skadegörelse. Det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende.


Skadegörelse, Laxå kl. 01.12

En eller flera personer har slagit sönder en ruta till en skola i Södra Lindåsen. Eventuellt kan personen/personerna även ha varit inne i skolan. Polisen skriver anmälan om skadegörelse och därefter får skolans personal återkomma om det visar sig att något är stulet. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.


Olaga intrång, Karlskoga kl. 03.47

Två män är misstänkta för olaga intrång efter att de olovligen har tagit sig in i ett garage i Bregården. Männen, som är i 30- och 45-årsåldern, är avvisade från platsen.


Utöver detta har vi bland annat hanterat två ärenden gällande ringa narkotikabrott, kontrollerat 22 personer eller fordon, hanterat tre misstänkta trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login