Nattens händelser från Polisen

By on 10 juni, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten i länet.

Karlskoga

01.28. En man i övre tonåren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk efter kontroll i Bohult. Beslut om kroppsbesiktning.


02.06. Samtal kommer in till SOS Alarm om att en man i 20-årsåldern blivit utsatt för en misshandel och därefter förlorat medvetandet. Mannen avfördes med ambulans och ska då ha varit vaken och talbar. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson. Patrullen har hållit vittnesförhör och upprättat en anmälan gällande misshandel.


Kumla

22.14. En man greps vid Sannahed efter att tips kommit in till polisen om att han körde över hela vägbanan, var uppe på trottoaren samt stannade på fel sida vägen. När mannen greps kom han körande i fel färdriktning. Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.


Askersund

02.03. En ung bilist får böter för att ha spelat alldeles för hög musik samt otillåten fordonstrafik.


Hallsberg

02.27. Patrull stoppade och kontrollerade en man i 25-årsåldern i samband med att han färdades i ett fordon på riksväg 50. Mannen blev efter kontrollen misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.


Örebro

23.29. Stök uppstod i centrala Örebro i samband med att flera A-traktorförare stockade sig på ett vägavsnitt och spelade hög musik samt hade fest. Oväsendet ledde till att minst en av de boende i området började kasta ägg mot bilisterna. Patrull till platsen och skingrade samlingen.


00.10. En anmälan gällande misshandel har upprättats efter att en man i 35-årsåldern blivit misshandlad av en okänd gärningsman i centrum.


Patrullerna har under natten hanterat ärenden kopplat till bråk, psykisk ohälsa, fylleri och fordon som spelat hög musik i områden där boende befinner sig för att sova.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login