Nattens händelser från Polisen

Av på 24 februari, 2021
Arkivbild.

24 februari 00:02, Rattfylleri, Lindesberg
En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i GuldsmedshyttanEn polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Guldsmedshyttan. Vid kontroll av föraren, en man i 60-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika.

Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


24 februari 00:15, Narkotikabrott, Örebro
En person är misstänkt för att ha burit en mindre mängd misstänkt narkotika på sig i VivallaEn polispatrull stoppar två personer i Vivalla. Vid kontroll av den ena mannen, som är i 20-årsåldern, så visar det sig att han har en mindre mängd misstänkt narkotika på sig.

Det tas i beslag och mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav. 


24 februari 02:53, Narkotikabrott, Örebro
En kvinna är misstänkt för att ha brukat narkotika i VivallaEn polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Vivallaringen. Vid kontroll av en av passagerarna, en kvinna i 20-årsåldern, visar hon tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och hon får åka med patrullen för provtagning.

Resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.


24 februari 03:30, Inbrott, försök, Örebro
En glasruta är krossad till en hårsalong i cityPolisen får samtal om att boende på Engelbrektsgatan har hört en kraftig smäll som av glaskross.

Polisen har varit på plats och det visar sig att någon har gjort sönder en ruta till en hårsalong. Det verkar inte som om någon har lyckats ta sig in i lokalen.

Man skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.


24 februari 04:08, Stöld, Örebro
Ett tidningsbud har blivit av med sin cykel på SöderEtt tidningsbud ringer till polisen och uppger att någon har stulit hans cykel med tidningar och paket på.

Polisen har varit på plats och har tagit upp en anmälan om stölden.

Ett par timmar därefter hittar några av mannens kolleger cykeln men det saknas en del paket. Det är oklart vart cykeln blev hittad.

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in