Nattens händelser från Polisen

Av på 10 juli, 2021
Arkivbild

09 juli 22:11, Inbrott, försök, Örebro

En person är hemma när en gärningsperson försöker bryta sig in i dennes bostad.Anmälaren är en man i 35-årsåldern i Vivalla som hör av sig till polisen med anledning av att denne cirka 30-45 minuter tidigare fått en ruta krossad.

En okänd gärningsman ska ha försökt att bryta upp balkongdörren men försvann när han hörde att anmälaren var hemma i bostaden.

En anmälan gällande inbrottsförsök alternativt skadegörelse kommer att upprättas.


09 juli 22:47, Misshandel, Örebro

En man i 55-årsåldern misstänks för ringa misshandel efter att ha knuffat sin fru.Mannen som är boende i Runnaby ska ha även ha slagit sönder kvinnans mobiltelefon.

Kvinnan, som är i 50-årsåldern, ska inte ha behövt uppsöka sjukhus. En anmälan om skadegörelse samt ringa misshandel är upprättad.


10 juli 00:09, Vållande till kroppsskada, Lekeberg

En man i 35-årsåldern misstänks för vållande till kroppsskada efter en trafikolycka.Under natten mot lördagen ska en pojke i tonåren blivit påkörd av en personbil när han åkt moped på länsväg 204 i Mullhyttan.

Pojken undersöktes av ambulans och fördes till sjukhus för vidare kontroll.

Den man i 35-årsålden som körde personbilen är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt vållande till kroppsskada. 


10 juli 00:40, Misshandel, Karlskoga

En man i 30-årsåldern misstänks för misshandel.Misshandeln ska ha ägt rum utanför en restaurang i Rävåsen och målsägaren som blivit utsatt är en man i 20-årsåldern.

En man i 30-årsåldern blev avlägsnad med anledning av händelsen och han är nu misstänkt för misshandel.


10 juli 01:33, Ofredande/förargelse, Örebro

En kvinna i Hjärsta ringer in med anledning av att hennes ex stått utanför hennes bostad.En man i 30-årsåldern ska under en timme ha stått utanför sin exflickväns bostad och ringt samt knackat på dörren.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, ska ha uppmanat mannen att lämna platsen. En patrull kallas till platsen och upprättar en anmälan om ofredande. 


10 juli 03:01, Misshandel, grov, Örebro

Två män i 20-årsåldern sitter anhållna misstänkta för grov misshandel. En patrull kallas till Stortorget i centrala Örebro med anledning av ett bråk.

Enligt anmälan ska två män i 20-årsåldern ha sparkat och slagit två andra män i 20-årsåldern när dessa legat på marken.

Flera vittnen ska ha befunnit sig vid platsen och bevittnat det hela. Båda målsägarna fick åka med ambulans för ytterligare kontroll men i övrigt har polisen inga uppgifter om skadeläget.

Förhör har hållits med målsägarna samtidigt som de två misstänkta männen greps och de sitter numera anhållna misstänka för grov misshandel.


10 juli 03:13, Misshandel, Karlskoga

En man i 35-årsåldern sitter anhållen misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med.Mannen ska under natten ha slagit en kvinna i 35-årsåldern som han har en relation med. Misshandeln har bestått av slag mot armen och i ansiktet.

Utöver det ska mannen även ha hotat kvinnan.

En patrull kunde gripa mannen som numera sitter anhållen. 

Länet/Lokalt
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in