Nea släpper singeln ”Don’t Deserve This” med Sandro Cavazza

Av på 11 mars, 2021

Artisten & låtskrivaren Nea gästas av Sandro Cavazza på singeln ”Don’t Deserve This” som släpps idag. Ett unikt möte mellan två av de just nu hetaste rösterna inom pop. Låten är skriven av Nea, Jonny Hawkins, Vincent Kottkamp och tyska producentteamet Hitimpulse.

För mig är konversationen i DDT det roligaste med låten. Den är verkligen en dialog från början till slut och det är första gången jag skriver en låt på det sättet. Extra kul att få sjunga den med en av mina absoluta favoritröster, Sandro. – Nea

Med en halv miljard spelningar och internationella utmärkelser i ryggen klev Nea in i det nya året. Under 2020 nådde hennes debutsingel ”Some Say” nya höjder och var den nionde mest spelade på radio i Europa under året samt tog sig till höga topplistplaceringar i bl.a. Frankrike, Spanien, Tyskland, Belgien, Ryssland och Australien. Hennes debut-EP kom i juni inkl. singlar som ”Dedicated” och ”Drunk Enough To”. I höstas uppträdde Nea på Spaniens största musikgala Los40 Awards där hon vann pris för Årets Dans och hon belönades med ytterligare nomineringar; på NRJ Awards i Frankrike för Årets Internationella Genombrott och till EU’s musikpris Music Moves Europe Talent Awards. Den 20 mars går P3 Guld av stapeln där Nea är nominerad till Framtidens Artist.

Sandro Cavazza som har över 2,5 miljarder spelningar har en lång och framgångsrik historia inom pop och singer-songwriter. Han har även samarbetat med några av musikscenens största artister såsom Avicii och Kygo och har haft två soloettor och Topp 10 singlar med ”High With Somebody”, ”Enemy” och ”Forever Yours”. I november 2020 släppte Sandro EP:n ”Weird And Talkative” inkl. singlarna ”Lean On Me” och ”Sad Child”.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in