NeH i nytt samarbete med Svenska längdskidlandslaget

Av på 1 februari, 2018

NeH och det svenska längdlandslaget har ingått ett nytt treårs avtal över säsongen 2019/2020, målet med samarbetet är att utveckla profileringen och stärka förbundets varumärke samt att utveckla merchandisekonceptet för öka intäkterna till svensk längdåkning.

– Längdlandslaget och NeH har en god historia tillsammans och det är därför extra kul att vi åter knyter banden mellan NeH och vårt landslag för att fortsätta utveckla vår verksamhet och produkt, säger Johan Sares, längdchef på Svenska Skidförbundet.

NeH har under de senaste åren breddat sin produkt- och tjänsteportfölj och det är med några av de nya områdena, tillsammans med de mer klassiska profilerings- och merchandise produkterna, som parterna ser stora utvecklingsmöjligheter. Det ingångna avtalet sträcker sig således tre år framåt, men ambitionen är att bygga upp ett program som är bra för båda parter bortom den tidshorisonten.

Vi har goda erfarenheter från längdlandslaget och det är med stor respekt som vi ånyo tar oss an uppgiften att utveckla ett av Sveriges starkaste idrottsförbund. Vi ser mycket fram emot de kommande åren och vi tror vi kan skapa goda värden för alla inblandade, säger Peter Holm, vd på NeH.

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.

Sport | Skidor
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in