Ninetech utvecklar Sveriges Radios digitala arbetsplats

Av på 7 februari, 2017
”Det är en stor ära och fjäder i hatten för oss att Sveriges Radio väljer Ninetech som långsiktig partner. Vi känner att vi har den perfekta kombinationen av strategisk och teknisk expertis för att kunna leda Sveriges Radio rätt in i framtiden. Min uppfattning är att det var just därför som vi valdes för detta prestigefulla uppdrag” säger Christoffer Nilsson, säljchef på Ninetech AB.

Värdet med den nya webblösningen för Sveriges Radios medarbetare ligger i att främja och stärka möjligheterna till samarbete och kommunikation samt öka effektiviteten och sammanhållningen. Vidare ska samtliga medarbetare bli bättre informerade om vad som händer i företaget såväl centralt som lokalt för att skapa en känsla av ”ett företag”.

Arbetet har nyligen inletts med ett analys- & strategiarbete som genom att bland annat kartlägga användarnas behov samt förtydliga verksamhetens effektmål lägger grunden för Sveriges Radios nya digitala arbetsplats.

”Digital problemlösning och komplexa skräddarsydda lösningar är den typ av uppdrag som vår personal verkligen brinner för. Sveriges Radio siktar högt och har stora förväntningar på sin framtida digitala arbetsplats vilket gör uppdraget precis rätt för oss på Ninetech. Vi gillar utmaningar och det är med stor stolthet och glädje vi tar oss an uppdraget”, säger Andreas Blåeldh, VD på Ninetech AB.

Ninetech AB är en prisbelönt digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Örebro. Vi erbjuder en unik kombination av kreativitet, tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk. Allt för att erbjuda kunder den bästa möjlig lösningen, oavsett om det är inom mobilt, webb, e-handel, integrationer eller affärslösningar. Vi erbjuder även analyser samt strategisk rådgivning med fokus på företags digitala mognadsgrad och digitala transformation.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in