Ninetech växer i Örebro

By on 21 januari, 2015

Vår ambition är att skapa digitala lösningar i framkant för våra kunder och för att göra det krävs spetskompetens inom strategi, kreativitet och teknik. Därför är vi glada att vi under hösten anställt 13 personer till Ninetech AB, varav flera nyckelpersoner inom e-Commerce, Digital Business och affärsutveckling.

Nytt kontor i Örebro
Även i Örebro växer vi: ”Tidigare i år uppgraderade vi lokalerna i Stockholm för att kunna bli fler, nu tar vi även steget in i större lokaler i Örebro för att möta våra kunders behov. Från och med årsskiftet hittar ni oss på Drottninggatan 17 där vi kommer att fortsätta jobba med våra stora örebrokunder såsom Würth, Elon Elkedjan och Dormy Golf”, berättar Ulf Sandlund.

”Vi tror på mångfald och är övertygade om att ökad mångfald leder till bättre affärer. Därför är vi extra glada över att vi kan stänga böckerna för 2014 och se att vi har fått en jämnare fördelning mellan kvinnor och män på Ninetech. Jag ser med tillförsikt på möjligheten att ytterligare räta ut balansen i alla mångfaldsaspekter kommande år”, säger VD på Ninetech Ulf Sandlund.

Vi har växt med 13 % senaste två kvartalen
Bara under hösten har vi ökat antalet anställda i Ninetech AB med över 13 %. Det gör att företagets medarbetarstyrka är drygt 110 personer, totalt närmare 150 anställda i koncernen.

Bland nyckelkompetenserna kan Gustav Enockson nämnas, senast från Mogul. Gustav kommer att arbeta med rådgivning och försäljning inom Digital Business. Från Evry kommer Tobias Anse, senior lösningsarkitekt inom Jeeves ERP. Från Evry kommer även Helén Eriksson som har rekryterats som rådgivare och utvecklare med många års erfarenhet av intern webb. Fler nyckelkompetenser inkluderar Johan Lindahl som kommer att arbeta med förändringsledning och Leon Pavlov som är lösningsarkitekt inom mobilitet och appar.

Fredrik Sjöström, senast e-Commerce Manager på Sats Elixia, kommer under februari axla ett ansvar inom affärsutveckling på vårt Stockholmskontor. Fredrik kommer att vara delaktig i att utveckla e-Commerce, webb och digital business för våra kunder.

Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login