Nu är det dags att anmäla sig till årets seniorkollo

Av på 19 mars, 2021
Arkivbild

Nu återkommer förra årets succé, där du som är senior över 70 år kan få komma iväg och träffa andra seniorer i en härlig miljö som Åkerby. Det tror vi är bra för hälsan.

Seniorkollo riktar sig till dig som är över 70 år, känner dig ensam och vill skapa nya kontakter. Du behöver kunna klara dig själv och det är bra om du är nyfiken på att pröva nya aktiviteter också.

Seniorkollo är en vecka fylld med aktiviteter. Varje dag startas med morgongympa. Under dagen blir det föreläsningar, promenader, underhållning och massor med annat. Men framförallt blir det god gemenskap, god mat och möjligheten att träffa nya bekantskaper.

Förra årets utvärdering visar att alla var nöjda och att hälften av deltagarna hade förbättrat sitt mående både fysiskt och psykiskt. Så här har du möjlighet att få komma iväg på en härlig vecka som kommer ge dig förutsättningar att må lite bättre.

Anmäl dig på Lindesbergs kommuns webbplats (lindebserg.se/seniorkollo)

Om du inte kan eller vill anmäla dig via webben kan du kontakta Carin Neanro på telefon 0581-815 26 så får du en blankett hemskickad.

Länet
Örebronyheter

Källa Lindesbergs Kommun

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in