Nu blir det enklare att hitta och boka tandläkare

Av på 28 oktober, 2013

Tandläkare.se är en ny söktjänst som samlar Sveriges alla tandläkare. Söktjänsten är den första och enda renodlade söktjänsten för tandvård och gör det möjligt för konsumenter att enkelt söka, boka och jämföra tandläkare på nätet.

Efter 1177:s svårigheter med att få med tandläkare i sin tjänst träder nu Tandläkare.se fram som den enda renodlade söktjänsten för tandvård i Sverige. Här kan du lätt och enkelt söka, boka och jämföra alla tandläkare i Sverige. Tjänsten erbjuder även hjälp med att hitta och boka akut tandvård.

Tandläkare.se har funnits i beta-version sedan sommaren 2013 men har nu lanserats i skarpt läge efter förbättringar av sajten. Åtgärder har genomförts så att konsumenterna ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Söket är snabbare och smartare än andra aktörer och självklart fungerar tjänsten även på mobilen.

– Vi är oerhört stolta att nu kunna presentera en nyttig, snabb och enkel söktjänst som varenda person i Sverige verkligen har användning av, säger Daniel Carlman, vd och en av grundarna till Tandläkare.se.

Söktjänsten är rikstäckande och har som flest tandläkarpraktiker i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Den grundläggande informationen för tjänsten är hämtad från ett flertal källor så som Socialstyrelsen, Försäkringskassan och HSA som är en statligt kontrollerad och kvalitetssäkrad katalog.

Företaget bakom söktjänsten är det svenska företaget Healthcare Media Sweden AB. Företaget specialiserar sig på att bygga söktjänster och hjälper företag inom sjukvård och hälsa att synas bättre på webben. Företaget förvaltar även Sveriges största portfölj av domäner inom sjukvård och hälsa.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in