Nu börjar Kulturskolan Garnalias körer och Art Camp

Av på 5 september, 2021

Den kommande veckan (6-10 september) startar höstterminens körer för sångare i olika åldrar på Kulturskolan Garnalia i Lindesberg: Musiklek för barn 2-5 år; Kulturskolans barnkör för årskurs F-3; Sing It för årskurs 3-5; Voices för årskurs 6 till gymnasiet. Denna vecka startar även Art Camp – en kul och kreativ fritidsverksamhet för barn i årskurs 5-7.

Musiklek för barn 2-5 år – en gemensam aktivitet för barn och föräldrar på Kulturskolan Garnalia. Torsdagar kl 16:30 -17:10 med start 9 september. 

Kulturskolans barnkör – för dig som går i årskurs F-3 och gillar att sjunga. Kulturskolans barnkör övar i Kulturums aula på Lindeskolan, onsdagar kl. 16:30-17:15. Kom gärna direkt till övningen någon av onsdagarna i september, eller anmäl dig via kulturskolans e-tjänst på lindesberg.se/kulturskolan. Kören är avgiftsfri!

SING IT – en sångensemble för dig i årskurs 3-5, som vill utveckla din sångröst och sjunga tillsammans med andra. Onsdagar kl 17.45-18.30, med start 8 september i Kulturum. Kursen är avgiftsfri. Anmälan görs via kulturskolans e-tjänst lindesberg.se/kulturskolan.

VOICES – en sångensemble för dig i årskurs 6 till gymnasiet. Här får du utveckla din sångröst, öva stämsång och sjunga för att det är kul! Måndagar kl. 16.30-17.15 i Kulturum. Kursen är avgiftsfri. Anmälan görs via Kulturskolans e-tjänst Lindesberg.se/kulturskolan.

Art-Camp 21-22 – en kul och kreativ fritidsverksamhet för dig i årskurs 5-7 som vill lära dig mer om olika konstnärliga uttryck eller vill arbeta med egna projekt och få hjälp av tre professionella lärare. Här kan du få lära dig grunderna i digital fotografering, Photoshop, animation och traditionella tekniker som måleri, teckning och tryck. Eftersom antal platser är begränsat behöver du anmäla dig i förväg. Om du får förhinder, mejla till jenny.bergqvist@lindesberg.se, så kan någon annan få möjlighet att komma i stället för dig. För mer information och anmälan » https://etjanst.lindesberg.se/oversikt/overview/455?fbclid=IwAR3SK8qZZ0NNJtCqnDQJzbLkayk-1Edvbd-HpX6Ny-AOOVBOHpiZCPoB-7U

Örebro län | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur
Musiklek för barn 2-5 år – Kostnad 375 kr per termin. Anmälan görs via kulturskolans e-tjänst lindesberg.se/kulturskolan

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in