Nu drar Söderberg & Haaks återförsäljare igång med JCB Entreprenad i Mellansverige.

Av på 13 februari, 2013

Nu i februari tar Söderberg & Haak-återförsäljarna Traktor Nord, AgriPro och Traktorcentralen över försäljningen och servicen av JCB entreprenadmaskiner i Mellansverige. Detta gör de från sina åtta driftställen i Uppsala, Södertälje, Flen, Örebro, Enköping, Sala, Stora Skedvi och Mora. Alla anläggningar är fullserviceanläggningar med försäljning, teknisk service och reservdelsservice med erfarenheter från skog, lantbruk och entreprenad sedan tidigare.

I dagsläget omsätter dessa tre Söderberg & Haak-återförsäljare mer än 600 msek, har 116 anställda varav 60 tekniker/mekaniker samt 28 servicebilar för fältservice. I och med tillskottet av JCB Entreprenad har särskilda JCB-säljare och -tekniker nyanställts, i tillägg till de resurser man redan har. Dessa tre återförsäljare har redan stora erfarenheter av JCB då man under de tre senaste åren sålt runt 140 JCB hjul- och teleskoplastare.

Med Söderberg & Haak i ryggen får har man tillgång till deras omfattande lagerhållning av JCBmaskiner, övernattdistribution av reservdelar från centrallagret i Staffanstorp, teknikerutbildning i egna serviceskolan, finansieringskonceptet S&H Finans, den 5-åriga Trygghetsförsäkringen, LiveLink och mycket annan support.

Försäljningschef Hans Ripa på Söderberg & Haak kommenterar ”- Vi ser med stor tillförsikt på framtiden i och med denna förändring. Antalet fullserviceanläggningar för JCB Entreprenad i regionen mer än fördubblas och dessa nygamla JCB återförsäljare har stor erfarenhet av JCB hjul- och teleskoplastare samt grävmaskiner av olika fabrikat.”

Örebroguiden

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in