Nu har vi sammanfattat 2020

Av på 27 april, 2021

Nu har vi sammanfattat 2020. Ett år som varit minst sagt speciellt men där vi i Kumla kommun har anpassat oss efter gällande råd och rekommendationer och samtidigt lärt oss mycket nytt. Trots ett annorlunda år så har vi ett positivt resultat på 109,1 mkr för 2020, ett resultat som bidrar till en stabil och bra grund inför framtida utmaningar.

– Det är med stolthet jag ser tillbaka på 2020, ett år där pandemin kopplade sitt grepp om oss. Trots detta lyckades vi, mycket tack vare våra fantastiska medarbetare i kommunen, att leverera en kvalitativ välfärd för våra invånare, säger kommunstyrelsens ordförande Katarina Hansson.

– Jag är glad att få jobba i en så fin kommun som Kumla. Våra medarbetare har fått slita hårt men har genom ett helt fantastiskt arbete bidragit till att kommunen fortsatt att utvecklas i rätt riktning. Vidare gör vi återigen ett bra ekonomiskt resultat vilket också är av stor vikt för att kunna hantera framtidens utmaningar, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

Kolla in vår film!

Vi har blickat tillbaka på året som gått och summerat det som ett väldigt bra år. Kumla kommun har gjort ett bra ekonomiskt resultat och vi är stolta över allt som hänt i vår kommun.

För att visa lite utav allt det som skett under året har vi tagit fram en film och kika gärna in på kumla.se/arsredovisning2020 för att ta del av hela vår årsredovisning.

Länet | Kumla
Örebronyheter

Källa Kumla kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in