Nu när gränserna öppnat är svenskarna mer än redo att (äntligen) leva ut sin amerikanska dröm

By on 16 november, 2021

Efter att vi drömt om USA-resor i över ett och ett halvt år har vår önskan äntligen slagit in: America is back, baby! Nu är det återigen möjligt att sätta en amerikansk prägel på våra liv och uppleva allt från New York-bagels fyllda till brädden med cream cheese, till kändisspaning i Hollywood eller en Chicago-Style deep dish pizza (vi dömer dig inte).

Och svenskarna kunde inte vara mer redo: enligt statistik från Hotels.com® har USA hoppat från den 8:e mest populära internationella destinationen som svenskarna sökt efter till den 4:e* sedan det tillkännagavs att reserestriktioner skulle upphäva 8 november.

Är svenskarna tagna av Thanksgiving-traditionen, redo att uppfylla sina skådespelardrömmar eller är det en önskan om att maximera sin nästa resa? Oavsett anledning till att korsa Atlanten är de populäraste resmålen för svenskarna följande**:

1 – New York:
Skridskoåkning vid Rockefeller Center eller åka häst och vagn i Central Park har aldrig låtit bättre under en vit jul i the Big Apple.

2 – Las Vegas:
Här kan du hitta de galnaste hotellen längs the main strip, såväl som de mest spektakulära showerna. Helt enkelt en vistelse att minnas!

3 – Los Angeles:
Gör dig redo att träffa the King of Rock and Roll (typ) på Hollywood Boulevard och besök and de största filmstudiorna!

4 – Miami:
Färgglada stadsdelar, vita sandstränder och solsken året runt gör Miami till en drömdestination när som helst under året.

5 – Orlando:
Nöjesparkernas huvudstad, här finns det verkligen inte brist på aktiviteter! Njut av äventyr utomhus men glöm inte att dricka vatten medan du njuter av solen.

Andra amerikanska städer på listan: Fort Lauderdale, Key West, San Francisco, Honolulu, Chicago, och Santa Monica. Det är tydligt att solen är saknad!

Emma Tagg, Head of Global and EMEA Brand Communications, på Hotels.com Brand säger ”Eftersom vi inte har kunnat besöka USA på över 18 månader finns det en stor uppdämd efterfrågan bland våra kunder. Och nu när resebegränsningarna hävs kan vi nästan känna smaken av en New York hot dog. Oavsett om du drömmer om att besöka the Big Apple, Golden State eller Sin City så har USA allt! Så, det är dags att börja planera din nästa resa och packa!”

Topp 5 hotell i USA för svenskar under Black Friday

…………….

SIXTY SoHo, New York – 30 % off, Loved By Guests Rating 9.0

Roligt, modernt och sofistikerat, ett lyxhotell beläget i centrum av SoHo – SIXTY bjuder in dig till hjärtat av staden som aldrig sover.

Levande musik, dans och fantastiska restauranger är ofrånkomliga i detta berömda arkitektoniska område.

För mer information besök Hotels.com.

…………….

The Palazzo at The Venetian, Las Vegas – 25 % off, Loved By Guests Rating 9.2

Välkommen till fantastiska Las Vegas.

Palazzo ligger på the Strip och är klassisk italiensk lyx, raffinerad för din moderna smak.

Detta hotell ligger i centrum av en modern renässans.

För mer information besök Hotels.com.

…………….

W Los Angeles – West Beverly Hills, Los Angeles – 25 % off, Loved By Guests Rating 8.2

En urban oas med modern inredning och lyxiga bekvämligheter.

Få platser i världen erbjuder fler aktiviteter än Los Angeles, och detta hotell ligger bara några minuter från designerbutiker på Rodeo Drive, Santa Monicas stränder och många museer i West LA.

För mer information besök Hotels.com.

…………….

Cardozo Hotel South Beach, Miami – 40 % off, Loved By Guests Rating 8.2

South Beach är en av världens mest ikoniska destinationer.

Cardozo Hotel South Beach är snyggt renoverat, ljust och modernt, och är idealiskt beläget på Ocean Drive och har några av världens bästa shoppingmöjligheter till hands.

För mer information besök Hotels.com.

…………….

Meliá Orlando Celebration, Orlando – 30 % off, Loved By Guests Rating 8.6

Meliá Orlando Celebration är en oas av elegant komfort bara en kort bit från Orlandos otaliga attraktioner och parker.

Hotellet ligger i staden Celebration som ursprungligen utvecklades av The Walt Disney Company.

För mer information besök Hotels.com.

…………….

Oavsett om du vill prova en riktig Thanksgiving-kalkon den 25 november eller avnjuta en milkshake och hamburgare på en solig destination i USA, är det väldigt enkelt att hitta rätt ställe att bo på med Hotels.com.

Nöje | Världen
Örebronyheter

Källa Hotels.com

You must be logged in to post a comment Login