Nu öppnar Mattecentrums räknestuga på Tegelbruket Örebro

By on 17 januari, 2023
Ungdomar som får hjälp av en mattecoach.
Bild: Mattecentrum

Nu öppnar Mattecentrums räknestuga på Tegelbruket Örebro för vårterminen 2023, ett viktigt led i Mattecentrums mission att stötta barn och unga i sin matteresa är att erbjuda fysiska mötesplatser för kunskapsinhämtning.

Mattecentrum kallar dessa mötesplatser för räknestugor. Dessa är öppna för alla, gratis att besöka och kräver ingen föranmälan.

I räknestugorna får man hjälp med matten utav kunniga mattecoacher och man är glada att berätta att nu öppnar räknestugorna för vårterminen 2023, i Örebro ligger räknestugan i Tegelbruket.

Mattecentrums mattecoacher är pensionärer, studenter och yrkesverksamma med olika bakgrunder såsom civilingenjörer, matematiker och naturvetare, och alla ställer upp helt ideellt.

Hjälpen blir därför både engagerad, kvalitativ och ger en koppling till yrkeslivet. Det spelar ingen roll om man har kört fast, vill klara av ett prov, utmanas eller höja sina betyg.

Oavsett hur stort eller litet mål man har är man välkommen till Mattecentrum i Tegelbruket i Örebro, räknestugan har öppet måndagar.

Örebro
Örebronyheter

Källa Mattecentrum

You must be logged in to post a comment Login