Nu satsar City Gross i Örebro på total näthandel

By on 24 januari, 2019
Arkivbild

City Gross i Örebro breddar sitt erbjudande och lanserar en fullskalig e-handel med samma sortiment och priser, online som i butiken. Möjligheter finns att få maten hemkörd eller att hämta varorna färdigpackade i affären.

Det är roligt att vara igång! Det är särskilt kul att kunna erbjuda ett stort utbud av färskvaror oavsett på vilket sätt kunden handlar på. Det är inte alla kedjor som kan leverera färsk MSC-märkt fisk eller egenstyckat svenskt kött fram till dörren. Det ska vara enkelt att hitta alla sina dagligvaror hos oss, säger säger Niklas Karlsson, butikschef på City Gross i Örebro. 

Satsningen är en del av City Gross nya e-handelsplattform som i slutet av förra året lanserades i mindre skala. Nu utökas leveranserna och kunder i hela landet kan se fram emot möjligheten att få sina beställningar levererade nästföljande dag.

Intresset av att handla mat på nätet är lika stort på mindre orter som i storstäderna och därför är det en självklarhet att alla våra butiker ska omfattas av lanseringen. Att göra det enklare för våra kunder att få ihop vardagspusslet är en av våra största drivkrafter, säger Mikael Andersson, onlinechef för City Gross.

Samma priser
Varorna kommer att ha samma pris, oavsett om de köps via e-handeln eller i den fysiska butiken. Kunderna kan välja att hämta ut sin beställning i butiken eller få den hemlevererad. Om man handlar för över 700 kronor är det gratis att få varorna ihopplockade. För beställningar under detta är plockavgiften 95 kronor. Ingen transportkostnad tillkommer för hämtning i butik medan det kostar 99 kronor att få varorna levererade hem. Vid köp av enbart en matkasse är priset 49 kronor för utkörning och kompletteras matkassen med lösplock tas ingen plockavgift ut.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login