Nu startar tävlingen om Sveriges snyggaste klubbmärke.

Av på 27 februari, 2013

Över 4000 korplag spelar fotboll i Sverige men bara ett kan ha det snyggaste klubbmärket.Nu startar tävlingen Sveriges snyggaste klubbmärke där en jury bestående av Danne och Bleckan från Salong Betong, målvaktslegendaren Ronnie Hellström samt modejournalisten Nina Johansson ska kora det snyggaste klubbmärket bland Korpens fotbollslag.

Reglerna är enkla. De tävlande lagen laddar upp sitt klubbmärke via en app på Korpens Facebooksida. Här kan man också rösta på vilket man tycker är det snyggaste bidraget. De 15 klubbmärken som får flest röster kommer att gå vidare till en finalrunda där juryn väljer ut det allra snyggaste klubbmärket.

– Jag vill se kreativitet. Även om jag faller hårdast för snygg och stilren design så vill jag ändå se en effort från lagen, att man har tänkt till och inte bara går den enklaste vägen med en snygg färg. Jag vill att man ska tänka på vad laget står för och forma sitt klubbmärke efter det, säger Nina Johansson.

”Vill att man ska mäta sig med Lazio”
– Jag vill att märket ska kännas större än vad laget kanske egentligen är. När man ser klubbmärket vill jag att man ska få intrycket att det här laget går inte att slå. Jag vill att man ska mäta sig med Lazio! Jag vill se motsvarigheten till Unitedloggan i Korpen, säger Bleckan angående de förhoppningar han har på lagens bidrag.

Juryn
Nina Johanssonjournalist på Sofies mode på Aftonbladet och fotbollsälskare.
Danne och Bleckan – från tatueringsstudion Salong Betong och hängivna korpspelare.
Ronnie Hellström – legendarisk fotbollsmålvakt som spelat i FC Kaiserslautern, Hammarby och landslaget.
Petra Lindskog – chef Kommunikation och marknad på Korpen

Intervjuer med jurymedlemmarna läser du på Korpen.se >>

Vinster
1:a pris: Ett komplett matchställ från NeH med sitt klubbmärke och ett Korpen fotbollsmärke limited edition skapat exklusivt av Danne och Bleckan. Gratis deltagande för ert lag i Korpen Pressbyrån Cup. Fyra platser till Korpens upptaktsträff på Kägelbanan, Södra Teatern den 18 mars i Stockholm – en helkväll med fotbollsprofiler och underhållning. I priset ingår också att en i laget kan få klubbmärket tatuerat av Bleckan på Salong Betong.

2-10 pris: Gratis deltagande för ert lag i Korpen Pressbyrå Cup. Fyra platser till Korpens upptaktsträff på Kägelbanan, Södra Teatern den 18 mars.
Alla lag som deltar i tävlingen får en inbjudan för två till Korpens upptaktsträff på Kägelbanan, Södra Teatern den 18 mars.

På Twitter#snyggastklubbmärke Till tävlingen >> Tävlingen pågår till 13 mars.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in