Nu vill vi umgås under festliga former igen

By on 5 maj, 2022

Formgivaren Lotta Kühlhorn och hennes man, deckarförfattaren Håkan Östlundh, är på sin fritid erfarna och passionerade festfixare. Under pandemin har inga inbjudningar skickats ut, men nu vill de mingla och fira igen – och har dessutom skapat en hel bok i ämnet: Fixa fest!

– Jag och Håkan har alltid uppskattat social samvaro och att bjuda in till fest. Däremot har vi ofta saknat en slags handbok i festfixandets konst, och detta har vi nu försökt skapa, säger Lotta Kühlhorn.

– Som många andra har vi saknat fester och mingel de senaste åren, men genom bokprojektet har vi ändå kunnat få fokusera på fest i olika former, berättar Håkan Östlundh.

Boken Fixa fest! släpps lagom till sommarens alla planerade och spontana firanden. Det är en inspirerande smällkaramell fylld med kreativa tips, erfarna råd och smarta tankar om hur man bäst ställer till med fest. Målet är att du ska slippa all stress och press kring arrangemangen och istället kunna njuta av din alldeles egna pangfest.

Boken innehåller en del fina och festkompatibla recept – men framförallt är det en festbok som tar dig i handen och lotsar dig genom festens alla tänkbara men inte obligatoriska beståndsdelar: inbjudan, fördrinken, festlokalen, dukningen och dekorationerna, roliga teman och twistar som får gästerna att mingla loss lite extra, maten, drycken, musiken, dansen och vickningen.

Nöje
Örebronyheter

Källa: Bokförlaget Polaris

You must be logged in to post a comment Login