Ny kommundirektör rekryterad till Nora Kommun

Av på 10 september, 2021
Christina Landoff tillträder tjänsten som kommundirektör den 1 januari.

Rekryteringen av en ny kommundirektör till Nora kommun är nu avslutad, Christina Landoff tillträder tjänsten den 1 januari.

Rekryteringen har pågått sedan början av juni med ett stort urval av kompetenta kandidater, ledningsutskottet har nu valt ut Christina Landoff som ny kommundirektör. Hon påbörjar sin tjänst den 1 januari och tar över efter Isabell Landström, som till årsskiftet går i pension.

– Vi är väldigt glada över att ha slutfört den här rekryteringen, Christina uppfyller alla de krav vi ställt inför rekryteringen och vi är övertygade om att hon kommer göra ett utomordentligt jobb i den här rollen, säger kommunstyrelseordförande Tom Rymoen (M).

Christina Landoff kommer senast från Riksdagskansliet i Stockholm där hon arbetar som organisationsutvecklare. Hon har sedan tidigare en gedigen bakgrund inom kommunledning, bland annat som kommunutvecklare i Tranås kommun. Hon har under en lång tid även arbetat som VD och drivit en rad olika företag.

– Tjänsten som kommundirektör är krävande och Isabell Landström har gjort ett fantastiskt jobb i den rollen, med det som bakgrund så vi väldigt stolta över den här rekryteringen och välkomnar Christina till kommunen, säger kommunalråd Solveig Oscarsson (S).

Örebro län | Nora
Örebronyheter

Källa Nora kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in