Ny tjänst på Kronans Apotek – ”Du ringer in, vi kommer ut”

Av på 24 maj, 2020

Kronans Apotek lanserar nu en ny tjänst för sina kunder som vill handla tryggt och bekvämt utan att gå in på apoteket. Kunden ringer sitt lokala apotek och beställer sina apoteksvaror via telefon för att sedan hämta varorna utanför apoteket.

Kronans Apoteks nya tjänst ”Du ringer in, vi kommer ut” lanseras på närmare 140 av kedjans apotek. Dessa apotek har fått en ny telefonlinje som kunden kan ringa direkt och förbeställa och boka avhämtning utanför apoteket. Den nya tjänsten ska underlätta för kunder som inte vill gå in i apoteket men behöver sina varor samma dag.

Våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss. Särskilt de i riskgrupperna, alla är inte heller bekväma med att e-handla, men nu kan de ringa in och prata med någon för att beställa sina produkter. De kan också få lite rådgivning och sedan hämta upp sina produkter utanför sitt lokala apotek en förutbestämd tid samma dag. Det är enkelt och bekvämt, säger Anders Torell, VD på Kronans Apotek.

Närmare 140 av kedjans apotek erbjuder nu den nya tjänsten. Förutom att ge sina kunder en möjlighet att handla tryggt så har företaget även infört andra åtgärder för att minska risken för smittspridning i apotek. Bland annat har man satt upp plexiglas vid kassorna i apoteken och man uppmanar kunder att hålla avstånd genom bland annat golvdekaler och skyltar i och utanför apoteken. Allt för kundernas och medarbetarnas säkerhet. 

……..

Ny tjänst på Kronans Apotek – ”Du ringer in, vi kommer ut” finns i Örebro Län på dessa platser:

  • Kronans Apotek Kopparberg
  • Kronans Apotek Hallsberg
  • Kronans Apotek Frövi
  • Kronans Apotek Karlskoga
  • Kronans Apotek Örebro Baronbackarna
  • Kronans Apotek Örebro Krämaren
  • Kronans Apotek Kumla

Regionalt
Örebronyheter

Källa Kronans Apotek

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in