Nya förvaltningschefer och ny administrativ chef i Kumla kommun

By on 13 december, 2021
Arkivbild

Från och med den 14 december får samhällsbyggnadsförvaltningen en ny förvaltningschef och kansliavdelningen får ny administrativ chef. Även kultur- och fritidsförvaltningen får ny förvaltningschef, men först i mars 2022.

Ny förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen

Från och med den 14 december är Caroline Olofsson tillförordnad förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen, ett förordnande som gäller för hela 2022. Caroline kommer närmast från en tjänst som administrativ chef för kommunens kansliavdelning.

– Med Caroline som förvaltningschef får vi en chef med lång erfarenhet och god kännedom om Kumla kommun, vilket är något som vi i nuläget bedömer att förvaltningen behöver, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

Ny administrativ chef på kansliavdelningen

I och med Carolines nya förordnande får kansliavdelningen en ny administrativ chef och det blir Ann-Charlotta Brandett som idag arbetar som kommunjurist och enhetschef för Sydnärkes överförmyndarkansli.

– Ann-Charlotta har sedan tidigare haft rollen som ställföreträdande administrativ chef och därför känns det helt naturligt att hon nu kliver in i rollen fullt ut. Jag ser fram emot att arbeta med Lotta både i kommunens stabs- och ledningsgrupp, fortsätter Daniel.

Ny förvaltningschef på kultur- och fritidsförvaltningen från mars 2022

Nu är det även klart med ny förvaltningschef på kultur- och fritidsförvaltningen så i och med det hälsar vi Magnus Wistrand välkommen till Kumla kommun!

– Med Magnus får vi en mycket erfaren chef som kan bygga vidare på det redan nu fina arbete som görs i förvaltningen. Jag ser fram emot att välkomna Magnus till oss, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

Magnus kommer närmast från en tjänst som rektor inom Örebro kommuns vuxenutbildning och har tidigare arbetat som verksamhetschef inom idrott och fritid i samma kommun.

– Det känns roligt och spännande att ta mig an uppdraget som förvaltningschef för kultur- och fritidsförvaltningen i Kumla kommun. Jag upplever att det är en kommun med mycket som är positivt och som har en stark framåtanda och vilja att utvecklas. Min förhoppning är att tillsammans med mina blivande kollegor kunna bidra på bästa sätt till Kumlas attraktivitet, säger Magnus Wistrand.

Magnus påbörjar sitt uppdrag i mars 2022 och ersätter då vår nuvarande förvaltningschef Annika Hallberg.

Örebro län | Kumla
Örebronyheter

Källa: Kumla kommun

 

You must be logged in to post a comment Login