Nyårsafton med BingoLotto – och nya miljoner till föreningslivet

Av på 31 december, 2021
Lotta Engberg och Stefan Odelberg.
Foto: Mathias Otterberg

Uppesittarkvällen gav 105 miljoner i överskott till föreningslivet, nu är det dags för nästa stora afton med Bingolotto, Nyår firar vi tillsammans.

Dan-före-dan levererade Lotta Engberg och Stefan Odelberg en afton med uppesittaren som resulterade i ett överskott till föreningslivet på över 100 miljoner.

Nu är det dags för nästa festkväll med BingoLotto. Fredag 31 december ringer vi in det nya året tillsammans i TV4.

– Det blir ett rekordnyår för mig. Detta är det största firandet jag varit med om, rekordet innan var alla år jag var nyårstalare på Götaplatsen i Göteborg inför 20 000 personer. Men med över en miljon tittare så smäller jag av som en nyårsraket, säger Stefan.

Mikael Kjellström, affärsområdeschef för BingoLotto fyller i:

– Vi vet att vi är en vän i veckan för många, på nyårsafton blir vi ännu viktigare som en möjlighet att erbjuda alla ett sätt att fira tillsammans. Att finnas på nyårsafton som en möjlighet att fira med andra är ett av våra mest angelägna syften denna för kväll. 

Dessutom ger denna afton fler viktiga bidrag till föreningslivet.

– Nyårsafton innebär även för föreningslivet starten på ett nytt och förhoppningsvis framgångsrikare år. Det är också en kväll då det går att tjäna extra pengar till klubbkassan genom att sälja lotter. Många har haft det extra tufft under pandemin vi alla behöver hjälpas åt för att vårt unika föreningsliv ska bestå. Då vi är en ideell organisation utan privata ägarintressen går varenda krona i överskott tillbaka till våra 72 medlemmar. Vi vet att föreningslivet behöver dem, att det gör skillnad, säger Hans Sahlin, vd på ideella Folkspel.

Här finns alla artister, gäster samt hålltider för programmet: https://www.bingolotto.se/programmet/

Sändningen startar i TV4 20.00.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Folkspel

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in