ODZ höll fullt på Ritz scen under onsdagskvällen

By on 7 november, 2021

Efter att jag intervjuat ODZ inför deras spelning på Ritz i Örebro Onsdag 3 November 2021 skulle jag även kolla på deras uppträdande, för att se de omtalade Stockholmskillarna för första gången live. Vid klockan 23 så var det redan folk framme vid scenen, även om ODZ skulle gå upp på scenen klockan 00.00.

Det var mycket folk med ODZ merch som minglade, festade och dansade i väntan på att se dem.

Strax före midnatt började alla gästerna skrika O-D-Z och strax därefter kommer ODZ:as manager och DJ för att dra igång publiken ännu mer. Alexander som dj:n heter började spela någon tung rave liknande musik, alla började hoppa och dansa, även jag som stod på sidan av scenen. ODZ gick fram och tillbaka bakom scenen och verkade lite spända men väldigt taggade. Dj:n spelade ett par, tre låtar innan ODZ intog scenen till publikens jubel.

Jag kan inte några låtar med ODZ men drogs ändå med utav deras energi på scenen och musiken samt stämningen som infann sig på hela Ritz, publiken var nästan lika vilda som killarna på scenen.

ODZ har en bra scennärvaro och pratade med den glada Örebropubliken mellan alla låtarna vilket alla uppskattade, kanske till och med vakten som dom i texten ber softa med ett smile och en hand pekandes mot denne. Spelningen gick fort och snart hade dem uppträtt i en timma, men Örebro-publiken skrek O-D-Z så självklart kom dem upp på scenen igen och spelade en låt till.

Spelningen var bra tycker jag, även om det inte är min typ av musik.

Se intervjun innan spelningen här….


 
» Kolla in bildspecialen från Ritz Nightclub «

Malisa Elneborg, Nöje | Örebro
Örebronyheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login