Onanipaus anordnas under årets Pride

Av på 3 augusti, 2021

Värme, glädje och kärlek – Stockholm Pride gör äntligen sitt intåg fyllt med olika aktiviteter och events. Men i årets Pride-schema hittar vi ett nytt, hett tillskott. Tillsammans med det intima livsstilsvarumärket Lelo lanseras nu ”The Magic 10”, den första onanipausen i Stockholm Prides historia.

Pausen på 10 minuter har grundats i en undersökning tillsammans med Sifo som visar att 67 procent av svenskar vanligtvis onanerar mellan 1–10 minuter.

För tjugotredje året i rad arrangeras Pride i Stockholm med ett syfte att synliggöra hbtq-frågor och att uppmuntra hbtq-personer att ta plats i det offentliga rummet. Varje år firas detta med en rad aktiviteter och events med hjälp av olika företag och sponsorer. Men i år finns en nykomling på schemat. Det intima livsstilsvarumärket Lelo kommer anordna The Magic 10, den första onanipausen under Stockholm Pride någonsin. Pausen på 10 minuter baseras på Lelos undersökning utförd av Kantar Sifo som visar att majoriteten av svenskarnas onanitid är mellan 1–10 minuter.

– Vi är så otroligt stolta och glada att vi får vara med och bidra under dessa dagar. På Lelo är vi övertygade om att öppenhet kring det mest intima hjälper oss att bygga djupare relationer, både till oss själva och andra. Vi tror att onanin är ett viktigt verktyg för att utveckla vår sexualitet och lära känna oss själva. Det här är en påminnelse om att alla borde stanna upp i vardagen och ge kärlek och uppskattning till sig själva, säger Elvira Eriksson, Marknads- och kommunikationschef, Lelo.

The Magic 10 kommer ske fredagen den 6 augusti klockan 11.50-12.00 på distans – platsen är helt upp till dig. Skriv in det i kalendern och se till att befinna dig på ditt absoluta favoritställe för intim njutning.

Onanirapporten 2021
I juni avslöjade Lelo tillsammans med Onanirapporten svenskarnas hemliga sex- och onanivanor under det gånga året. Förutom att vi ser att svenskar onanerat mindre under pandemin så visade även rapporten att över var tredje svensk vanligtvis onanerar mellan 1–5 minuter. 67 procent onanerar mellan 1–10 minuter.

Nöje | Regionalt
Örebronyheter

Källa Lelo

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in