One Group växer i rekordfart – öppnar nu i Örebro

Av på 12 februari, 2021
Fv Gabriel Sauma VD, Malin Landén Kontorschef

I början på februari kommer One Group i Örebro att flytta in i sitt nya kontor i Behrn Center, One Group är det moderna och nytänkande IT-konsultbolaget som fokuserar på livsbalans och en mycket attraktiv lönemodell helt anpassad efter behov och förutsättningar.

På dryga två år har One Group byggt upp en personalstyrka på 75 personer och ökade sin omsättning med 350% föregående år.

Vi bygger vårt bolag på att attrahera de mest kompetenta och ödmjuka IT-konsulterna genom att erbjuda något som dom stora konsultbolagen aldrig kommer att kunna erbjuda sina anställda. Konsultbranschen har under många år fastnat i lönemodeller samt strukturer som är gynnsamma för de stora bolagen men inte IT specialisten och detta vill nu One Group med sin lönemodell förändra.

Gabriel Sauma och Malin Landén är delägare i Örebro och har flera års erfarenhet av sälj, resurskonsulting och rekrytering.

– Vi har under många år arbetat med resurskonsulting och känner oss trygga med affärs- och kandidatklimatet i Örebro. Trots att det är en turbulent tid för alla så ser vi en stor efterfrågan av duktiga IT-konsulter, efterfrågan har inte avtagit och vi ser en fin tillväxt i vår region under kommande år. Vi planerar att växa i samma takt som våra övriga kontor och målbilden är att bygga ett riktigt bra team runt 20 personer under första året för att kunna möta våra kunders efterfrågan, berättar Gabriel Sauma, VD i Örebro.

– I grund och botten är vi ett säljdrivet bolag med höga ambitioner och ett driv som är svårt att matcha. Vi har en stark säljkultur och har en hög närvaro gentemot kunder, konsulter och kandidater. Vår modell är lika enkel som den är självklar – våra konsulter får högre ersättning för samma arbete! Våra konsulters behov styr hur de väljer att lägga upp sitt arbete och fördela sin ersättning. Vi kan med gott samvete säga att vi förbättrar våra medarbetares liv och att få vakna upp varje dag och vara en del av denna resa känns fantastiskt, berättar Gabriel.

– Alla våra medarbetare kan känna sig trygga i att vi alltid kommer att ha långa, trygga och intressanta uppdrag. Just trygghet och transparens är viktigt för oss och vårt främsta fokus kommer alltid vara att våra medarbetare ska må så bra som möjligt, vi kommer att uppmuntra alla våra medarbetare till en sund livsstil och kontinuerlig vidareutveckling, berättar Malin Landén, kontorschef i Örebro.

– Vi vet att vår modell kommer vara med och lägga grunden för framtidens anställningar vilket gör att vi vill kunna erbjuda Örebros bästa IT-konsulter det dom faktiskt förtjänar. Sedan kommer vi att ha riktigt kul på vägen och vi ser fram emot att träffa en massa härliga människor som vill vara med på denna resa, säger Malin.

Lokalt
Örebronyheter

Källa One Group

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in