ÖoB och Samhall inleder samarbete

Av på 21 mars, 2019

Med start idag, den 20 mars, kommer Samhall att sköta städning och service i 90 av ÖoB:s varuhus runtom i hela Sverige, ett uppdrag som kommer att ge ungefär 300 människor med en funktionsnedsättning ett jobb.

Utöver städningen kommer Samhalls medarbetare att sköta kundvagnshantering, fönstertvätt, tvätt av kundkorgar, utomhusmiljö med mera.

– Vi är väldigt glada över att vår lösning och unika kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta har varit en avgörande faktor för samarbetet med ÖoB, och som nu gör att vi kan skapa riktiga jobb som sträcker sig över hela arbetsdagen. Vi tror också att vi kommer att kunna erbjuda attraktiva lösningar som kan utveckla samarbetet ytterligare, säger Jonas Rieck som är affärsområdesdirektör på Samhall.

Vi ser verkligen fram emot vårt nya samarbete med Samhall, säger Meta Persdotter kommersiell direktör på ÖoB och fortsätter. Att ÖoB kan vara med och leverera samhällsnytta och få välskötta varuhus till våra kunder kommer att bli en fantastisk kombination. Vi jobbar för ”Premiär varje dag” i våra varuhus och nu kommer Samhall hjälpa oss med delar av det kundlöftet.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in