Öppet hus med mingel och möjligheter på Kornellen

Av på 16 maj, 2022
Arkivbild

Den 19 maj välkomnar vi medborgare som är nyfikna på ett jobb inom Förvaltningen för sociala insatser och vård och omsorgsförvaltningen till mingel på Örebros nyaste vård- och omsorgsboende Kornellen.

Under minglet kan besökaren utforska våra karriärmöjligheter, våra arbetstillfällen, våra yrkesroller och inte minst – kolla in det nya boendet och hur vi arbetar för att ge de boende en enklare vardag.

Under minglet vänder vi oss till arbetssökande samt studerande på kommunens gymnasieskolor och universitet/högskolor för att visa de möjligheter som kommunens verksamheter inom vård och omsorg och funktionsstöd har att erbjuda. På plats finns även Yrkesutbildningscenter, som ger besökarna tips om vilka utbildningar som finns för att stärka deras kompetens och hitta vägar i in i arbetslivet.

– Under kvällen hoppas vi att många nyfikna örebroare besöker oss för att se hur vi samarbetar och arbetar på Kornellen, och vill veta mer om vård och omsorg och funktionsstöd generellt. Vi har många möjligheter för den som är intresserad av att jobba med oss! Till exempel erbjuder vi våra anställda att fortsätta sina studier på betald arbetstid, vi jobbar med kompetensutveckling inom alla roller och har en mängd olika karriärvägar om man vill utvecklas inom organisationen, berättar Elisabeth Mattsson, enhetschef, Bemanningsenheten Vård-och omsorg.

Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in