Örebro HK föll efter straffläggning

By on 30 januari, 2021

Örebro HK tog sig an Färjestads BK i den 38 omgången av SHL, ett E18 derby utan publik.

Första perioden gick till Örebro som var det bättre laget och vann inledningsperioden med 1-0, i den andra tog hemmalaget över jobbade sig in i matchen och hade en 2-1 ledning när det var 40 spelade minuter.

I den avslutande perioden kom Örebro tillbaka och gnetade sig in i tillställningen och kom tillbaka för att när 60 minuter var spelade hade utjämnat till 3-3, förlängning stod på schemat.

Förlängningen slutade oavgjort och matchen fick avgöras på straffar, där det var målvakterna i bägge lagen stod för en stark insats men det var Jonas Enroth som till sist fick kapitulera och det var Färjestads BK som fick med sig extrapoängen.