Örebro Innebandy tog extrapoängen

By on 24 januari, 2015

Örebro Innebandy stod för en mer eller mindre heroisk vändning hemma mot Malmö FBC när de i ”sudden” till slut kunde skicka in bollen i öppet mål.

Örebro Innebandy tog emot gästande Malmö FBC i Idrottshuset, och det var ett Örebro som visade upp ett riktigt diciplinerat spel i första perioden där de hade kontroll över matchbilden.

I andra perioden kom laget ut för sent efter en ledarmiss och drog på sig en onödig utvisning som resulterade i att Malmö kunde ta ledningen, det blev en aning missnöje och perioden slutade i Malmöfavör med 2 – 0.

Däremot i tredje var det ett helt annat Örebro kom ut och krigade till sig ett oavgjort resultat (3 – 3) när ordinarie matchtid var över.

I den efterföljande ”sudden” perioden (5 minuter) kunde Örebro sätta den avgörande bollen i öppet mål, Örebro fick med sig en viktig poäng och har just nu fyra poäng upp till slutspel.

Det var helt klart med en annan inställning som Örebro kom ut jämfört med de två sista matcherna, nu var det dags att plocka fram de kvalitéer som laget innehar. Riktigt befriande att se hur de klarade av att resa sig efter den andra periodens fadäs, hoppas att de fortsätter på det här sättet, då kommer det att räcka långt!