Örebro Kommun delar ut Jämställdhetspriset och Tillgänglighetspriset

Av på 25 februari, 2019

Onsdag 27 februari delar Kommunfullmäktige ut Örebro kommuns interna jämställdhetspris ut, för att lyfta fram goda exempel och ge ökat fokus åt jämställdhetsarbetet. även Tillgänglighetspriset delas ut till en person eller organisation som gjort något bra för att öka tillgängligheten i vårt samhälle.

Jämställdhetspriset

Tid och plats
Vinnaren av Jämställdhetspriset 2018 presenteras på Kommunfullmäktige i Sessionssalen, Rådhuset, Drottninggatan 9 i Örebro. Priset som delas ut är en check på 10 000 kr att använda i det fortsatta jämställdhetsarbetet, blommor och ett diplom.

Om priset
Örebro kommun delar varje år ut ett internt jämställdhetspris. Priset går till en person eller verksamhet som i sitt arbete bidrar till en varaktig jämställdhet mellan kvinnor och män, flickor och pojkar. Syftet med priset är att lyfta fram goda exempel och inspirera andra och på så sätt förbättra jämställdhetsarbetet i Örebro kommun.

Tillgänglighetspriset

Tid och plats
Vinnaren av Tillgänglighetspriset 2018 presenteras på Kommunfullmäktige i Sessionssalen, Rådhuset, Drottninggatan 9 i Örebro. Priset som delas ut är en check på 10 000 kr att använda i det fortsatta tillgänglighetsarbetet, blommor och ett diplom.

Om priset
Varje år delar Örebro kommun ut ett tillgänglighetspris till enskilda personer, företag, föreningar, organisationer eller kommunala verksamheter i Örebro som gjort något bra för att öka tillgängligheten i vårt samhälle.

Vinnare utses av Kommunala tillgänglighetsrådet.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in