Örebro Rättighetscenter vill prisa rättighetskämpar i länet

By on 11 januari, 2022
Bild: Örebro Rättihgetscenters Facebooksida

Örebro Rättighetscenters Rättighetsros tilldelas en aktör eller person i Örebro län för att synliggöra och uppmärksamma det engagemang och arbete som genomförs för ett mer rättvist samhälle, nu är det dags för Örebro läns invånare att tycka till vem som borde få Rättighetsrosen.

– Att lyfta andra människorättskämpar i länet med detta pris är viktigt och roligt, för att synliggöra arbetet, kroka arm och peppa, säger Caroline Daly, verksamhetsansvarig på Örebro Rättighetscenter

Örebro Rättighetscenter är en ideell förening som driver en antidiskrimineringsbyrå sedan 2005.

På sitt 15-årsjubileum 2020 instiftades priset Rättighetsrosen för att uppmärksamma andra aktörer och personer som också arbetar för ett mer rättvist samhälle.

Fram till den 2a februari kan vem som helst nominera den person eller aktör som de tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt engagemang.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa Örebro Rättighetscenter
Örebro Rättighetscenter är en religiöst och partipolitiskt obunden förening som driver en antidiskrimineringsbyrå i Örebro län. Vi arbetar med juridiskt rådgivning, utbildning och påverkansarbete i diskrimineringsfrågor. Läs mer om oss på vår hemsida: https://rattighetscenter.se/wordpress/om-oss/

You must be logged in to post a comment Login