Örebro Volley föll i SM-semifinal 2

Av på 5 april, 2017

Örebro Volley spelade SM-semifinal omgång 2 mot Hylte/Halmstad, Örebro förlorade den första omgången borta och det här var en match som Örebro var tvungna att vinna.

Första set startade Örebro bäst och gick upp I en 7-0 ledning, sen vaknade Hylte/Halmstad till liv. Bortalaget gick upp till 14-14, för att sedan ta över och vinna setet med 25-17.

Andra set blev det första likt, jämt till en början. Desto längre setet led tog Hylte över och kunde ta hem det till sist.
Hylte/Halmstad  vann det med 25-15.

Tredje set var det ett Örebro som kom ut heltänt, tog tag i matchen och hade övertaget setet igenom, Hylte/Halmstad såg osäkra ut och spelet darrade.
Örebro vann setet med 25-17.

Fjärde set blev till en kamp där Örebro visade  styrka och karaktär, Hylte fortsatte att visa nerver och fick inte till spelet. 
Örebro vann setet med 25-22

Femte och avgörande set blev till en enkel historia för Hylte/Halmstad som lekande lätt kunde, rent ut sagt sopa hem setet med 15-3 och nu står det 2-0 till Halmstadlaget i matchserien inför söndagens bortamatch.

Örebro Volley var inte med i matchen i de två första seten för att i tredje och fjärde set komma igång ordentligt, men föll ihop helt och hållet i det femte setet. Nu väntar en viktig bortamatch på mot Hylte/Halmstad, förlust där och det i dagsläget väntar ett länsderby mot Lindesberg i en bronsmatch.

Noterbart är att det var hela 1412 åskådare på läktarna som levererade ett riktigt bra tryck matchen igenom.

Anders Olofsson, Sport | Volleyboll
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in