Örebro Volley förlorade mot Hylte/Halmstad

Av på 11 november, 2013

Efter förlusten mot Lindesberg förra veckan följde tjejerna i Örebro Volley upp med en ny förlust mot gästande Hylte/Halmstad. Slutresultat skrevs till 3-0 i set, bortalaget vann sten med 14-25, 18-25 och 17-25.

Örebro hade svårt att hänga med i matchen och Hylte låg hela tiden ett steg före. I början av varje set höll dock hemmalaget jämna steg men mot slutet drog motståndarna ifrån. I sin helhet släppte egentligen aldrig Hylte in Örebro i matchen.

Det fanns några spelmoment där Örebro lyckas bromsa Hylte/Halmstad och ta poäng. Tjejerna gjorde igen dålig match men det hjälpte inte mot ett starkare Hylte/Halmstad.

Lagkapten Madeleine Eriksson tyckte följande om matchen:
– Vi har inget att förlora i den här matchen, vi har ingen press på oss. Det är Hylte som leder serien, men vi gjorde inte det vi skulle, vi hade ingen energi ute på planen idag.

– Vi hade några moment när vi servade bra och lyckades stoppa dem vid nätet. Vi hade även några bra anfall men det räcker inte mot Hylte. Mot dem måste man vara mer fokuserade och jobba hela tiden.

Pegah Javaheri är betydligt mer kritisk efter matchen:
– Jag tycker inte det var bra, jag är inte nöjd med laget eller min egen prestation. Vi kan mycket bättre, det var energilöst idag.

Nästa match för Örebro Volley är borta mot Katrineholm nu på söndag den 17 november. Nästa hemmamatch är mot Engelholm den 1 december.

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in