Örebro Volley krossade ett skadedrabbat Lindesberg

Av på 11 mars, 2018
Arkivbild.

Örebro Volley tog under söndagen den 11/3 emot Lindesberg Volley för den sista seriematchen för säsongen.

Matchen saknade någon riktig betydelse då det redan stod klart att båda lagen går till slutspel, lagen hade heller inga chans att förbättra sina placeringar i tabellen. Lindesberg står dessutom med två av sina tre proffs skadade och ingen av de skadade kommer att kunna spela i slutspelet.

Örebro började matchen lite skakigt men kom snabbt in i matchen och vann första sett med 25 – 15. I det andra setet fortsatte Örebro att spela bra och framför allt lagets passare Josephine Tegenfalk var i högform både i rollen som passare men även när det gällde serven.

 Tredje och sista sett i denna match blev en uppvisning för Örebro och även om Lindesberg blixtrade till någon gång ibland så blev det aldrig spännande och setet slutade 25 – 14.

Nu måste Lindesberg åka hem och se till att få ordning på sina mottagningar vilka laget hade stora problem med idag, detta kommer att vara grunden om de skall kunna prestera i slutspelet.

Örebro måste fortsätta att spela det snabba passningsspel man presterade idag, då kan detta slutspel leda hela vägen till en SM-final.

Karl-Johan Sandberg, Sport | Volleyboll | Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in