Örebro Volley vann över nykomlingen Linköping Volley

Av på 2 december, 2017

Örebro Volley tog emot nykomlingen Linköping Volley i dagens elitseriematch i Idrottshuset, gästerna gjorde sitt bästa men räckte inte ända fram.

Första set blev jämnt då bägge lagen kände på varandra, det var gästerna Linköping som hade ledningen mer eller mindre hela setet. Men Örebro kom ifatt och förbi, och hemmalaget kunde vinna med knapp marginal. 
25-23 till Örebro

Andra set spelade Örebro bättre, Linköping hängde med hyfsat men Örebro kunde vinna setet.
25-18 till Örebro och 2-0 i set

Tredje set kunde gästerna hänga med riktigt ordentligt, till och med så mycket att det var Linköping som till sist kunde ta hem det.
25-27 till Linköping och 2-1 till Örebro

Fjärde set började Örebro urstarkt och hade en duktig ledning, setet och matchen städades av och hemmalaget vann både set som match.
25-15 till Örebro och 3-1 i matchsiffror.

Sammanfattat
Örebro Volley gjorde det de skulle göra för att vinna matchen mot Linköping Volley, varken mer eller mindre. Spelet i sig såg ut som vanligt, när Örebro hade en komfortabel ledning och grepp om spelet så slappnade de av och bjöd in Linköping i matchen. Men när det väl gäller så tar de sig samman och vinner matchen, ett spel som när de kommer till slutspel inte kommer att räcka ända fram. För där är det gameface från första till sista serv, fokus och vass inställning som gäller!

Anders Olofsson, Sport | Volleyboll lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in