Örebroare vann 1,3 miljoner i Lottos senaste dragning

By on 22 april, 2022
Arkivbild

Veckans senaste miljonvinst på Lotto resulterade i att en man från Örebro vann 1,3 miljoner kronor, vinnaren som vill vara anonym blev minst sagt glad när Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringde för att gratulera den stora vinsten.

– Det känns otroligt bra och helt overkligt, berättar den nyblivna miljonären.

Den nyblivna vinnaren har ett stående spel och under Lottos onsdagsdragning skulle det ge utdelning. Mannens sju rätt på Lotto 1 gav nämligen en vinst på 1 311 024 kronor. När mannen visade spelet för sin fru kunde hon först inte tro att det var sant.

– Min fru satt med munnen öppen helt tyst, nästan för tyst, berättar mannen medan han skrattar.

Mannen är något fåordig när han berättar om vad vinsten ska gå till men en sak är säker, vinsten ska sätta extra guldkant på tillvaron.

– Vinsten är helt klart ett härligt tillskott. Med vinsten vill vi leva lite lyxigare och fortsätta besöka vårt sommarhus. Jag har dock inte vågat fråga min fru ännu vad hon vill göra, säger mannen med ett skratt.

Under 2022 har Lotto hittills delat ut tre vinster på en miljon kronor eller mer till Örebro län. 

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur hade nöjet att prata med den nyblivna miljonären.

– Gratulationer är på sin plats! Jag hoppas att vinnaren får njuta av sin nyblivna pension och att många fina minnen skapas i sommarhuset kommande år, säger Daniel Arnkvist.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login