Örebroföretaget laget.se vann IDG:s tävling ”Topp100”

Av på 29 november, 2020

Igår firades det lite extra på laget.se då man vann IDG:s tävling ”Topp100” 2020 för årets bästa sajt i kategorin Sport.

”Det är så klart en otroligt fin fjäder i hatten för oss och ett kvitto på att allt arbete vi lägger ner också ger resultat.” säger Per Stenmar, CTO på laget.se och ansvarig för utvecklingen av siten och appen.

Laget.se startades redan 2004 som ett initiativ genom Ung Företagsamhet av Micke Blix och Johan Berglund, sedan dess har över 3000 föreningar och 30000 lag anslutit sig till systemet.

Idag har man 23 heltidsanställda med kontor i både Örebro och Stockholm.

Micke och Johan är inte längre operativa i laget.se utan har nu startat en internationell version av konceptet som heter ”Heja!”.

I september tillträdde Johan Ydring som första externa VD, Johan har omfattande erfarenhet från både webbutveckling och marknadsföring och kommer senast från rollen som nordisk marknadschef på TUI.

”För oss är det här ett perfekt avstamp inför 2021”, säger Johan Ydring som tillträdde som VD 1 september, ”Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa svenskt föreningsliv att frodas, ge alla ideella krafter den hjälp de behöver och att fler i idrott.”

FAKTA:
Sajtansvarig: Per Stenmar, CTO
Antal heltidstjänster: 23 st. heltid
Sajten är byggd av: egenutvecklad
Unika besökare per vecka: 856 132 i snitt senaste åtta veckorna

Lokalt
Örebronyheter

Källa Laget.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in