Örebrokompaniets webbplats får nytt utseende

By on 31 maj, 2021

Nu sjösätts Örebrokompaniets nya webbplats.

– Sidan blir ett sätt för oss att visa upp ännu tydligare hur Örebrokompaniet gör skillnad i Örebro, säger Veronica Gehlin, projektansvarig.

På www.orebrokompaniet.se  går det nu beskrivande att ta del av vad Örebrokompaniet gör i sitt uppdrag för att marknadsföra Örebro. Här finns för första gången en naturlig samlingsplats som enkelt ska visa upp och förklara Örebrokompaniets olika verksamheter som kommunalt marknadsbolag.

-Tidigare har informationen om Örebrokompaniet varit en liten del av turismportalen Visit Örebros webbplats, men vi ser ett växande värde av att ha en egen plattform som smidigt kan hjälpa besökaren med de frågor eller funderingar som den har, säger Veronica Gehlin.

Sidan är byggd i WordPress och är förutom den grafiska delen en egen inhouseproduktion.

– Målet med sidan är att visa upp vår verksamhet och förklara hur vi jobbar med dessa frågor. Vi får ofta höra överraskande: ”Jaha, är det Örebrokompaniet som gör det också, det visste jag inte … ”. Så nu vill vi stärka bilden utåt av vad vi jobbar med. Det ska underlätta för alla som vill hitta mer information om till exempel pågående projekt eller som vill bli samarbetspartners på olika vis, säger Veronica Gehlin.

På sidan går det att läsa mer ingående om stora avslutade projekt som till exempel slottsutställningarna Paper Magic och Dressed For Success. Eller hur Örebrokompaniet jobbade med kända evenemang som Race Day, Titanic-utställningen och Marilyn Monroe the Exhibition. Det går även att ta del av hur arbetet med möten gör skillnad i praktiken för Örebro samt hur och varför det är så viktigt att inspirera människor och företag till att flytta hit.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Örebrokompaniet

You must be logged in to post a comment Login