Örebroporten ny medlem

By on 1 juli, 2022
Jeanette Berggren, vd på Örebroporten och Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.
Bild: Sveriges Allmännytta

Örebroporten ny medlem i Sveriges Allmännytta, Sveriges Allmännytta välkomnar Örebroporten som ny medlem. Sammantaget representerar Sveriges Allmännytta nu 318 allmännyttiga och privata bolag.

– Lokalfrågor har blivit allt viktigare för flera av våra medlemmar, och 2019 blev verksamhetslokaler ett nytt verksamhetsområde. Vi har nu etablerat ett vd-råd och ett nätverk för lokaler och genomför årligen Lokaldagen. Örebroporten är ett värdefullt tillskott till arbetet med att utveckla vårt arbete med samhällsfastigheter och jag är glad att de valt att ansluta sig till oss, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.

– Örebroportens affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. Vi ser fram emot att tillhöra en stark branschorganisation som ger oss stöd och service i det dagliga arbetet, att få hjälp med omvärldsbevakning och även möjlighet att ingå i olika nätverk och projekt med andra allmännyttiga bolag med liknande uppdrag som vi har, säger Jeanette Berggren, vd på Örebroporten.

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar cirka 380 000 kvadratmeter lokaler. bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och har cirka 45 medarbetare. 

Örebro
Örebronyheter

Källa Sveriges Allmännytta

You must be logged in to post a comment Login