Oscar Zia släpper sommarhiten ”Vem bryr sig”

By on 13 maj, 2023
↑↑ Oscar Zia – Vem bryr sig – Lyric video ↑↑

Oscar Zia släpper sommarhiten ”Vem bryr sig” från sitt kommande album, han tar oss in i ljusare tider med sommarhiten ”Vem bryr sig”.

Här är Oscar i sitt rätta element. Singeln är en varm och euforisk upptempolåt, skriven & producerad av Oscar, Myra Granberg, Adéle Cechal och Carl Wikström.

”Låten heter ’Vem bryr sig’, men det är väl det jag gjort för mycket. Och då glömt vad som är viktigt att bry sig om på riktigt.” – Oscar Zia.

Oscar Zia hela Sveriges entertainer, intog den svenska popscenen i ung ålder och har visat upp en otrolig musikalisk bredd. Hans låtar har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener.

Multitalangen sitter inne på ett häpnadsväckande CV och har, utöver musiken, de senaste åren även axlat stora ärofulla programledaruppdrag, däribland Melodifestivalen och Musikhjälpen, samt haft ett eget TV program på TV4.

Men nu satsar Oscar fullt ut på musiken och den popkarriär som till viss mån satts på paus. I februari gjorde han sin comeback med singeln ”Autopilot”. Nu jobbar han för fullt med att färdigställa sitt efterlängtade andra album som släpps i höst.

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login