ÖSK räddade ett poäng mot AFC Eskilstuna

By on 8 april, 2017

Efter en mållös första halvlek där ÖSK och svag inledning av andra så jobbade sig ÖSK in i matchen.

AFC gjorde 1–0 i 47 minuten efter en svag hemåt nick av Nordin som Buya Turay lätt läste och fångade upp.

ÖSK kvitterade dock till 1–1 i 65e minuten genom Filip Rgic frampassad av Michael Omoh som dribblade sig fram på högersidan och spelade in bollen snett bakåt.

I detta läge kändes det som att ÖSK var på gång och för matchen mer och mer, men tee missförstånd mellan en utrusande målvakt en av backarna resulterar i en kollision och AFC:s Mohamed Buya Turay Kan enkelt sätta 2–1 till Eskilstuna i öppet mål.

Detta skedde i 86 minuten men med som det visade sig åtta minuters tilläggstid så fanns det fortfarande tid att spela på.

I den 92 minuten får Kennedy Igboananike tag på bollen. Det är en frispark som kommer tillbaka in igen och Igboananike sätter den in bakom Erlandsson i AFC:s mål.

Efter kvitteringen har båda lagen några målchanser men inget riktigt farligt, matchen slutar 2–2 och ÖSK är fortfarande obesegrade i årets allsvenska.