ÖSK tog andra raka mot GIF.

Av på 15 april, 2013

Det dåliga vädret försvann och det blev en riktigt trevlig match på Behrn Arena idag. Det tog ca 30 min för ÖSK att göra mål på GIF och innan den första halvleken var slut stod det 2-0 till hemmalaget.

Tyvärr spelade ÖSK på resultatet i den andra halvleken och GIF kunde komma tillbaka. Men bortalaget hade svårt att ta vara på de chanser de fick och i slutet av halvleken kunde ÖSK punktera matchen när Ahmed Yasin satte 3-0.

Första halvlek:
En jämn start på matchen, båda lagen byter chanser med varandra. GIF förvaltar en hörna medan ÖSK sätter bra press mot mål. Det är även hemmalaget ÖSK som efter en stunds spel börjar skapa de riktigt farliga chanserna. I den 18:e min träffar Patrik Haginge stolpen efter att ha skjutit ett slumpskott.

I den 27:e min är det Giffarnas tur att sätta ett slumpskott i ribban. Men i den 30:e min får ÖSK en straff som Mohammed Seid förvaltar väl, han sätter 1-0 till hemmalaget. GIF höjer tempot men det resulterar inte i något. Istället kan ÖSK öka på ledningen till 2-0 genom Alhassan Kamara. Det blir också halvtidsresultatet.

Andra halvlek:
Det är ÖSK som börjar den andra halvleken bäst, de har ett helt annat flyt i spelet än vad GIF har. I den 53:e min är ÖSK riktigt nära på att göra 3-0 men bollen går precis utanför stolproten. Runt den 60:e min etablerar GIF tryck i ÖSK:s straffområde, det kan delvis bero på att hemmalaget slagit av på takten för att bevaka sin 2-0 ledning.

GIF:s tryck mot ÖSK fortsätter och man är riktigt nära på att göra ett mål. Fast i den 78:e min var återigen ÖSK nära på att göra 3-0 men spelaren som fick bollen sköt utanför. Men så i den 86:e min är siktet inställt, Ahmed Yasin sätter äntligen 3-0 efter ett antal missade lägen. Det blir även slutresultatet i matchen.

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in