ÖSK vann premiärmatchen med 2-0.

Av på 8 april, 2013

Då var hemmapremiären och den första matchen i superettan avklarad. Det blev seger för ÖSK men det satt långt inne. I den 60:e min kunde Alhassan Kamara sätta ÖSK:s första mål för säsongen.

IFK Värnamo blev aldrig något riktigt motstånd även om de skapade ett par farliga chanser. Men det var ÖSK som långa stunder styrde spelet. Det resulterade även i att de idag vann med 2-0. En bra start på säsongen i Superettan.

Första halvlek:
Det är bortalaget Värnamo som börjar bäst, de ser betydligt piggare och snabbare ut än ÖSK. Men Värnamo förvaltar inte de lägen de får och efter ca 10 min spel börjar ÖSK komma igång. Fast skärpan i avsluten finns inte där än och hemmalaget ser lite stela ut när de försöker skjuta bollen.

Samtidigt försvara sig Värnamo bra och rensar undan när ÖSK försöker skapa sina skottmöjligheter. I den andra delen av första halvleken ökar ÖSK pressen mot Värnamo som allt mer för spela försvar. ÖSK har flera bra chanser utan att göra mål. Men på övertid för bortalaget ett kanonläge men spelaren som får öppet mål skjuter i stolpen.

Andra Halvlek:
Hemmalaget fortsätter spela som de gjorde i den första halvleken. Högt bollinnehav samtidigt som man skapar chanser mot mål. Värnamo har svårt att ta sig in i matchen och kommer enbart på kontringar lite då och då. När väl ÖSK får igång skyttet börjar det lukta mål och i den 60:e min kommer det.

Alhassan Kamara får tillslut in bollen i mål och ÖSK tar ledningen med 1-0. 25 min senare fäll en hemmaspelare i straffområdet och domaren tvekar inte och ÖSK får en straff. Mohammed Saeid gör inga misstag och sätter 2-0 till ÖSK. Det blir också slutresultatet.

Se matchbilder….

inga bilder hittades


Foto. Anders Olofsson

 Martin_AvedalMartin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in