Över en miljon kronor i Sparbanksbonus ska stötta lokal handel

By on 29 april, 2021
Arkivbild

Årets Sparbanksbonus från Bergslagens Sparbank skickas även i år ut redan nu på våren – ett initiativ för att stötta den lokala handeln i tuffa tider. Värdechecken gäller återigen ända fram till den 30 september. Det betyder att personer som är sjuka eller tillhör en riskgrupp kan vänta med att handla tills de frisknat till, vaccinerat sig fullt ut eller tills smittorisken minskat.

I dagarna får Bergslagens Sparbanks nästan 11 000 Nyckelkunder sin personliga bonuscheck på 100 kronor hem i brevlådan. Det betyder över en miljon kronor till den lokala handeln.

Bonuschecken skickas vanligtvis ut på hösten. Men under de speciella omständigheter som råder med anledning av Coronaviruset, vill Bergslagens Sparbank uppmuntra till att stötta den lokala handeln.

– Bergslagens Sparbank är en sparbank med starkt lokalt fokus. Vi finns till för att göra nytta för våra kunder och bidra till att främja bygdens utveckling. Därför är det självklart för oss att belöna våra trogna Nyckelkunder med vår Sparbanksbonus. Liksom ifjol betalar vi ut bonusen tidigare än vanligt, för att stötta den lokala handeln när den som bäst behöver det, säger Cecilia Jeffner, vd på Bergslagens Sparbank.

Sparbanksbonus är en värdecheck på 100 kronor som kan användas som betalning hos detaljhandlare i kommunerna Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Storfors. Våren 2021 skickas värdechecken ut till nästan 11 000 Nyckelkunder.

Värdechecken gäller till den 30 september 2021 hos de butiker som tackat ja till att medverka i aktiviteten.

Ekonomi | Länet
Örebronyheter

Källa: Bergslagens Sparbank

You must be logged in to post a comment Login