På spaning efter lediga jobb i Örebro

By on 20 januari, 2023
issa inte nästa avsnitt av Jobbshopping Live där TNG:s Örebroteam presenterar lediga jobb i Örebroregionen.
Bild: TNG

På spaning efter lediga jobb i Örebro med TNG:s Jobbshopping Live, TNG:s Jobbshopping Live är tillbaka med ett nytt avsnitt där lediga jobb i Örebro står i fokus.

Livesändningen riktar sig till alla jobbsökare som är nyfikna på nya jobbmöjligheter såhär i början på året. I det åttonde avsnittet presenterar TNG:s Örebroteam vilka lediga jobb som finns ute i nuläget och ger konkreta jobbtips till dig som är jobbsökande.

Jobbshopping Live är TNG:s digitala liveeventet som ska inspirera fler att söka nytt jobb. Tidigare avsnitt har bland annat belyst begreppet search inom rekrytering samt erbjudit CV- och LinkedIn-tips från rekryterare.

I kommande avsnitt presenterar programledarna ett antal utvalda lediga jobb runt om i Örebroregionen. Vilka tjänster ligger ute för tillfället och vad bör du egentligen tänka på när du söker ett nytt jobb? Med hjälp av konkreta jobbtips i samband med en genomgång av olika tjänsters roller och förmåner så kan du förbereda dig inför ditt jobbsökande på dagens arbetsmarknad.

– Sändningen kommer ske live från lokalkontoret i Örebro och vi kommer djupdyka i några spännande tjänster som ligger ute just nu i regionen. Självklart kommer vi presentera jobbtips som kan vara bra att tänka på när du söker jobb på arbetsmarknaden i nuläget, säger TNG:s regionchef Pär Johansson som leder programmet med researchern Sandra Prècenth.

Jobbshopping Live med fokus på lediga jobb i Örebro sänds tisdagen den 24 januari kl. 11.30 från TNG:s kontor i Örebro. Du streamar enkelt via TNG:s sajt. Självklart kan du också titta på programmet i efterhand.

Till Jobbshopping Live – tng.se/liveshopping-jobb/

Örebro
Örebronyheter

Källa TNG

You must be logged in to post a comment Login