Par från Laxå vann miljonbelopp på Triss-skrap i direktsändning

By on 28 maj, 2022
Gun var den första personen från Laxå som skrapat Triss i Nyhetsmorgon i år.
Bild: Skärmdump från TV4 klippet.

Under lördag förmiddag blev Laxåborna Gun med make miljonärer efter att ha skrapat Triss i direktsändning.

Med vinsten på sammanlagt hela 1,8 miljoner kronor vill Gun och hennes make resa, högst på reseönskelistan är Gardasjön i Italien och en kryssning i medelhavet.

Efter att Gun från Laxå skrapat fram tre Klöver-symboler föregående lördag var det bara att packa väskorna då Triss-skrap i Nyhetsmorgon väntade. Väl på plats i TV4 studio var valet av lotter allt annat än oklart. Lott nummer 8 och 21 valdes.

– Nummer åtta har en speciell betydelse för mig och min man. Vi träffades den åttonde december, förlovade oss den åttonde november och flyttade ihop den åttonde juni. Vi valde även nummer 21 då vi skrapade den vinnande lotten 21 maj, berättar Gun glatt.

Valet resulterade i att paret gick hem med en vinst på 15 000 kronor i månaden i 10 år, sammanlagt 1,8 miljoner kronor. Vinsten öppnar nu upp för nya möjligheter och drömmar som kan uppfyllas.

– Får min make bestämma är en kryssning i medelhavet helt klart prioriterat, min dröm är att få göra en smakresa till Gardasjön i Italien, berättar Gun som även hintar om att en tidig pension helt plötsligt är på tapeten. 

Med på plats hos TV4 var Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur. 

– Gun var den första personen från Laxå som skrapat Triss i Nyhetsmorgon i år. Stort grattis till Gun och hennes make, hoppas att resorna blir allt de drömmer om och lite till, säger Daniel Arnkvist.

Lotten köptes på ICA Torghallen i Askersund.

Laxå
Örebronyheter

Källa Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login