Pensionärsdagar på Filmstaden 27–31 mars

By on 25 mars, 2023
Bild: Filmstaden

Den 27- 31 mars bjuder Filmstaden in till pensionärsdagar i Örebro, det är då halva priset på alla filmer fram till kl 17 för dig som är ålderspensionär (+65) eller har intyg på att du är pensionär.

Med pensionärsdagarna vill Filmstaden välkomna en trogen målgrupp tillbaka till biograferna efter pandemin. Studier visar att kulturupplevelser är bra för hälsan och där är biobesöket en lättillgänglig kulturupplevelse runt om i Sverige.

– Vi har sett att det är många pensionärer som ännu inte hittat tillbaka till biograferna och vill med detta initiativ påminna om hur härligt det är att uppleva film på bio och samtidigt erbjuda en trevlig aktivitet, säger Carolin Högmyr, Head of Marketing på Filmstaden.

Under pensionärsdagarna finns många prisbelönta och omtalade filmer på repertoaren såsom Kungen, Andra akten, En dag kommer allt det här bli ditt, A Man Called Otto, The Whale, Tár, The Banshees of Inisherin, Maybe I Do och Korsett. Filmutbudet varierar beroende på biograf.

Pensionärsdagarna äger rum på Filmstadens biografer över hela landet den 27-31 mars från att biografen öppnar och fram till kl.17.00. Biljetterna finns ute till försäljning på filmstaden.se eller på våra biografer. I Filmstadens ordinarie pensionärserbjudande ingår också kaffe på filmen vilket även gäller under pensionärsdagarna.

Läs mer och köp biljetter: filmstaden.se/pensionarsdagar

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa: Filmstaden

You must be logged in to post a comment Login