Pernilla Eriksson presenterar sig på Rotarys öppna lunchmöte

By on 27 januari, 2023
Pernilla Eriksson har på uppdrag av Lindesbergs Rotaryklubb designat den nya temabilden för LindeDagen.
Bild: LindeKultur

Pernilla Eriksson presenterar sig på Rotarys öppna lunchmöte i Lindesberg. Måndag 30 januari gästas Rotarys lunchmöte i Lindesberg av Pernilla Eriksson, grafisk designer som på uppdrag av Lindesbergs Rotaryklubb skapat den nya temabilden för LindeDagen.

Samtidigt lanseras en Linde-Quiz inför LindeDagen med möjlighet att vinna frukostbrickor med Pernillas motiv.

Rotarys lunchmöten på Lindesbergs Stadshotell är öppna för alla intresserade – alltså inte bara Rotary-medlemmar. Mötena hålls på måndagar och inleds med lunch från kl 11:45 på Cafe Oscar och följs av föredrag eller presentation från kl 12:30 på Stadshotellets festsal.

Måndag 30 januari gästas lunchmötet av Pernilla Eriksson som kommer att presentera sig själv, den verksamhet hon driver och hur hon tog fram den nya temabilden för LindeDagen.

….

Pernilla Eriksson är inredare och grafisk designer som nyligen öppnat egen butik på Kungsgatan 27 i Lindesberg där hon även säljer produkter från andra lokala konsthantverkare.

– Färg och form har alltid varit mitt stora intresse och passion, förklarar Pernilla Eriksson: – Att skapa och få vara kreativ för olika ändamål och uppdrag är något jag brinner för.

Hon är utbildad inredare vid Linnéuniversitetet i Växjö och hjälper företag och privatpersoner med allt inom inredning och rumslösningar. Hon startade sitt företag 2007 och har sedan dess haft olika uppdrag från både stora nationella och lokala företag – bland annat IKEA, Hafa Badrum, Lindesbergs kommun, Egeryds Fastigheter, Bandstål AB, Almi, Örebro universitet, Växjö universitet, Bergslagens sparbank, Tormek AB, Linde Byggnadsplåt, Midroc med flera.

Som grafisk designer tar hon fram egna produkter med mönsterdesign – men också på uppdrag av företag, föreningar och andra som vill profilera sig med designade reklampresenter. Så exempelvis har Pernilla på uppdrag av kommunägda Linde Energi AB tagit fram tygkassar och förkläden som företaget delat ut till sina kunder.

– Uppdraget från Lindesbergs Rotaryklubb är extra intressant, menar Pernilla: – Jag hjälper Rotary att ta fram en designad vinjettbild för marknadsföringen av LindeDagen, och Rotary hjälper mig att marknadsföra produkter som säljs till förmån för hjälpprojekt.

….

Linde-Quiz med chans att vinna Rotarys Linde-brickor

Vad vet du om LindeDagen, Rotary och Lindesberg? Testa dina kunskaper i en LindeQuiz som lanseras måndag 30 januari – och delta i utlottningen av tio par Rotarys Linde-brickor som designats av Pernilla Eriksson

Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login